Aanmelden

Van 03 juli 2020 tot en met 20 juli 2020 is de praktijk gesloten vanwege vakantie. Vanaf 21 juli 2020 zal ik mijn email weer beantwoorden. Om je aan te melden kun je contactopnemen met Psychologen Almere Stad via 036-5247112. Cliënten die al in behandeling zijn kunnen volgens de individuele afspraken handelen. 

Je kunt je aanmelden via telefoon of via het aanmeldformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Wanneer je gesprekken vergoed wil krijgen door je verzekering, neem dan de volgende documenten mee naar je eerste afspraak:

  • het verwijsbriefje van je huisarts (let op; hierop moeten de agb-code van de verwijzer, een vermoeden van de DSM-diagnose en een verwijzing naar de BGGZ staan).
  • je verzekeringspas
  • een geldig legitimatiebewijs (paspoort, id-kaart of rijbewijs)

Wachttijden per 02 juli 2020:

Cliënten voor de doelgroep zwangerschap en geboorte wordt vriendelijk verzocht even contact op te nemen. 

Aanmeldingswachttijd: 12 weken

Behandelwachttijd: 1 week

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).