Wie ben ik

Vera Barczuk

GZ-psycholoog

In mijn werk als psycholoog heb ik de afgelopen jaren werkervaring opgedaan op vele gebieden. Zo heb ik veel gewerkt met volwassenen en adolescenten met uiteenlopende, wat mildere psychische klachten als angst- en stemmingsklachten. Ook heb ik specifiek gewerkt met cliënten met een eetstoornis en was ik actief binnen de longrevalidatie. Daarnaast heb ik me kunnen verdiepen in het uitvoeren van psychologisch onderzoek. Ik heb de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond en daarnaast ontwikkel ik me graag steeds verder. Ik ben EMDR Practitioner Europe.

Al langere tijd had ik de wens een eigen praktijk te beginnen. Inmiddels is deze gevestigd in Almere. Ik werk nauw samen met verschillende collega GZ-psychologen.

In mijn werkwijze staan veiligheid, professionaliteit en betrouwbaarheid voorop. Daarnaast vind ik het van groot belang dat je je veilig, vertrouwd en geaccepteerd voelt. Zonder deze waarden kan er geen goede therapie van de grond komen. In mijn communicatie ben ik rustig, open, respectvol en eerlijk. Ook heb ik aandacht voor de dingen die wél goed gaan, deze zijn immers ook van groot belang in het leven.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn gezin. Ik hou ervan actieve dingen te doen, ben een fanatieke hardloper, kook en bak graag en bezoek graag vrienden en familie.